Syrop glukozowy

Jesteśmy dystrybutorem syropu glukozowego, otrzymywanego od wieloletniego, sprawdzonego producenta, dzięki czemu możemy dostarczać Państwu produkty najwyższej jakości, których jesteśmy całkowicie pewni.

Oferujemy syrop glukozowy, który jest składnikiem wielu wyrobów spożywczych. Syrop glukozowy to półpłynny i gęsty roztwór wodny węglowodanów, który uzyskuje się podczas procesu hydrolizy skrobi. Syrop sprzedajemy w wygodnych opakowaniach, o różnej pojemności do wyboru (15 kg i 40 kg).

SYROPU GLUKOZOWEGO chwilowo nie oferujemy w dużych ilościach.

SYROP GLUKOZOWO- FRUKTOZOWY

Szerokie spektrum zastosowań

Syrop glukozowo-fruktozowy ma wiele przydatnych właściwości. Doskonale wiąże i zmienia strukturę produktów i półproduktów spożywczych oraz wpływa na ich elastyczność. Syrop wypełnia, skleja, spulchnia, nadaje połyskliwość, a co najważniejsze znacznie przedłuża świeżość wyrobów spożywczych. Stosuje się go również jako niezawodny stabilizator smaku i zapachu. Dodatkowo jest uniwersalnym nośnikiem suszenia rozpyłowego barwników i aromatów. Kolejną ważną cechą syropu glukozowego jest fakt, że przeciwdziała zjawisku krystalizacji, a także ogranicza wzrost kryształków lodu podczas mrożenia.

Najwyższa jakość syropu glukozowo-fruktozowego

Oferujemy syrop glukozowo-fruktozowy najwyższej jakości, dlatego z powodzeniem można go stosować do wytwarzania szerokiej gamy produktów spożywczych. Do jakich produktów stosuje się syrop glukozowy? Są to między innymi: pieczywo, wyroby cukiernicze, dżemy, powidła, przetwory mleczne, lody, a także soki czy napoje. Syrop glukozowy wykorzystuje się również do produkcji piwa, dzięki właściwościom fermentacyjnym. Zapewniamy fachowe doradztwo w wyborze odpowiednich produktów, tak by najlepiej spełniały potrzeby klientów. Nasze produkty nadają się do spożycia przez dwanaście miesięcy.

 

SYROPU GLUKOZOWEGO NIE MAMY W SPRZEDAŻY

 

 

Syrop glukozowo-fruktozowy

Syrop glukozowo-fruktozowy

Syrop glukozowo-fruktozowy jest chętnie wykorzystywany przez producentów żywności.

Stosuje się go w piekarnictwie i cukiernictwie w celu nadania wyrobom plastyczności, gładkości, puszystości i połysku. Działa jako czynnik stabilizacji wilgotności oraz przeciwdziałający krystalizacji. Jest uniwersalnym nośnikiem w  suszeniu rozpyłowym barwników i aromatów.

Zapraszamy do wypróbowania wysokiej jakości syropu glukozowo-fruktozowego Holger Food Group Sp. z o.o.

Opakowanie: wiadro 15kg / paleta 660kg lub hobok 40kg / paleta 480kg

Okres przydatności do spożycia: 12 miesięcy

Pobierz specyfikację w PDF

 

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *

osiem + dziewięć =