Czekolada HF-04

HF-04 Czekolada ciemna przeznaczona do oblewania wyrobów cukierniczych i pieczywa cukierniczego, i formowania korpusów cukierniczych. Jest wyrobem otrzymanym z wyrobów kakaowych i cukrów, zawierającym nie mniej niż 35% suchej masy kakaowej, w tym: - nie mniej niż 18% tłuszczu kakaowego; - niemniej niż 14% beztłuszczowej suchej masy kakaowej. Czekolada oprócz tłuszczu kakaowego zawiera tłuszcze roślinne.

Poszczególne czekolady można ze sobą mieszać w dowolnych proporcjach.

Niedopuszczalny jest kontakt czekolady z wodą w jakiejkolwiek postaci. 
Czekolada natychmiast nieodwracalnie gęstnieje.

Sucha masa: > 99,5%

Opakowanie: worek 20kg /paleta 640kg 

Okres przydatności do spożycia: 12 miesięcy.

Pobierz specyfikację w PDF

 

Czekolada mleczna HF-05

HF-05 Czekolada mleczna przeznaczona do oblewania wyrobów cukierniczych i pieczywa cukierniczego, i formowania korpusów cukierniczych. Jest wyrobem otrzymanym z wyrobów kakaowych i cukrów, zawierającym nie mniej niż 25% suchej masy kakaowej; nie mniej niż 2,5% beztłuszczowej masy kakaowej; nie mniej niż 3,5% tłuszczu mlecznego; nie mniej niż 14% suchej masy mlecznej; nie mniej niż 25% całkowitej zawartości tłuszczu kakaowego i mlecznego. Czekolada oprócz tłuszczu kakaowego zawiera tłuszcze roślinne.

Poszczególne czekolady można ze sobą mieszać w dowolnych proporcjach.

Niedopuszczalny jest kontakt czekolady z wodą w jakiejkolwiek postaci. 
Czekolada natychmiast nieodwracalnie gęstnieje.

Sucha masa: > 97,5%

Opakowanie: worek 20kg /paleta 640kg 

Okres przydatności do spożycia: 12 miesięcy.

Pobierz specyfikację w PDF

 

Czekolada biała HF-06

Czekolada biała HF-06 przeznaczona do oblewania wyrobów cukierniczych i pieczywa cukierniczego, i formowania korpusów cukierniczych. Jest wyrobem otrzymanym z tłuszczu kakaowego, cukrów i mleka lub produktów mlecznych, w tym: nie mniej niż 25% tłuszczu kakaowego; nie mniej niż 14% suchej masy mlecznej; nie mniej niż 3,5% tłuszczu mlecznego. Czekolada oprócz tłuszczu kakaowego zawiera tłuszcze roślinne.

Poszczególne czekolady można ze sobą mieszać w dowolnych proporcjach.

Niedopuszczalny jest kontakt czekolady z wodą w jakiejkolwiek postaci. 
Czekolada natychmiast nieodwracalnie gęstnieje.

Sucha masa: > 98,5%

Opakowanie: worek 20kg /paleta 640kg 

Okres przydatności do spożycia: 12 miesięcy.

Pobierz specyfikację w PDF

 

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

4 × two =